Om oss


Mathiesen Kranservice AS får det gjort!

Mathiesen Kranservice AS ble etablert i 1999 og vi har jobbet med det meste av kraner, taljer og løfteutstyr siden 1986.

I tillegg til å selge produkter relatert til kraner, taljer og løfteutstyr, utfører vi også årskontroller, service, vedlikehold, reparasjoner, montering og forebyggende vedlikehold. I tillegg bistår vi med ombygging og modernisering.
Mathiesen Kranservice AS sitt spesialområde er automatiske høyvarelager og pallstakkraner, og vi kan hjelpe deg med installasjon av WMS og programvare.

Medarbeiderne våre har unik erfaring med eldre hardware og software og bør derfor være en opplagt samarbeidspartner ved oppgradering av gamle anlegg.

Våre fagområder er: G4-G7-G10 -G11-RX

Vi selger også det meste av løfteutstyr, kjetting, ståltau, skjakkler samt stort og smått av kraner, i tillegg til fallsikringsutstyr. Videre selger vi reservedeler til de fleste produktene våre, samt brukt utstyr.

Kundene våre finner du i bransjer som offshore, industri, mekaniske verksteder, gårdsbruk, stat & kommune.

Vi kan være behjelpelig med programvare, installasjon av WMS, trådløs kommunikasjon, laserstyringen og montasje av PLS

Ønsker du serviceavtale? Ta kontakt!

Over 25 år i bransjen

Mathiesen Kranservice AS ble etablert i 1999 og vi har jobbet med det meste av kraner, taljer og løfteutstyr siden 1986.

Verifisert

Mathiesen Kranservice AS er sertifisert som sakkyndig virksomhet  Forskrift om administrative ordninger nr. 1360, Best. nr. 706 av Norsk Sertifisering AS.

Sakkyndig virksomhet

Her holder vi til

Adresse: Futerødveien 1 - 1675 Kråkerøy

Telefon: (+47) 90 66 79 90

E-post: post@mks.as


Åpningstider

Mandag - fredag: 08:00 til 16:00

Lørdag: Etter avtale